Nemme pølsehorn

Nemme og dejlige pølsehorn med en god sjat olie i dejen, som gør den smidig og ekstra let at rulle ud.

  • Det er nemt at bage pølsehorn.

Til 20 stk

Rør vand, salt, sukker, olie og gær sammen. Bland først grahamsmel og dernæst hvedemel i. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.

Skær pølserne over på midten.

Tag først halvdelen af dejen og rul den ud. Skær den ud i 10 stykker (som en lagkage), og rul pølserne ind i dejen. Tag herefter den andel halvdel af dejen og gentag.

Læg pølsehornene på to bageplader med bagepapir og bag dem ved 180 grader i 15 minutter (varmluft).

Indsendt af
d.
13.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.