Tomat og bønnesalat

Sprød og sund salat med masser af bønner, spækkede med kostfibre, vitaminer og mineraler. Deres ærteagtige smag fungerer fremragende med saftige tomater og en syrlig eddikedressing. En nem måde at få noget godt og grønt på bordet.

  • Her er bønnesalaten serveret som tilbehør til en god bøf med pommes rösti og whiskeysauce.

Til 2 personer

Fedtfattig

Hæld vand i en gryde op til ca. 2½ cm fra bunden og bring det i kog. Kom bønnerne heri. Læg et låg over og lad dem blive dampet i 5 minutter. Øs vandet fra og skyl bønnerne i koldt vand indtil de ikke er varme. Dryp vandet af dem og kom dem i en skål.

Skær tomaterne i fine skiver. Hak løg fint og pres hvidløg. Snit forårsløgene i tynde ringe. Bland grøntsagerne i skålen.

Hak den friske merian. Bland eddiken med salt, peber og merian. Vend blandingen i salaten.

Indsendt af
d.
24.02.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.