Nougatroulade

Lav en fantastisk roulade med denne opskrift på rouladedej, nougatcreme og pynt af chokolade og flødeskum.

Til 6 personer

Roulade

Nougatcreme

Pynt

Æg og sukker piskes skummende hvidt, så sukkeret er helt opløst. Derefter tilsætter du mel, irørt bagepulver. Dejen fordeles i et tyndt lag på en bradepande, med bagepapir. Kagen bages i cirka 8-10 minutter ved 200 grader.
Når kagen er afkølet tilberedes nougatcremen.
Nougaten smeltes i piskefløden i en tykbundet gryde, og afkøles. Når cremen er afkølet, piskes den tyk med et piskeris. Cremen smøres på den flade bradepandekage, hvorefter det hele rulles sammen til en roulade.

Pynt: Chokoladen smeltes i fløden og koges let. Når den er afkølet, piskes den tyk med en håndmixer, og kommes ovenpå rouladen. Kagen kan yderligere pyntes med krymmel, revet hvid chokolade, nødder eller lignende.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
13.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.