Kylling i butterdej

Kom kylling i stykker, flødesovs med gode ingredienser i et fad og en butterdej rullet ud over. Så skal det i ovnen i 30 - 40 minutter. Smager herligt.

Til 3 personer

Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom dem i et ildfast fad. Pisk fløden, men ikke for meget, den skal stadigvæk kunne hældes fra skålen. Kom mel, paprika, chilisovs, salt og peber i fløden, og rør det hele sammen. Hæld flødesovsen over kyllingestykkerne. Rul butterdejen ud og læg den over fadet. Luk til og prik huller i overfladen. Kom fadet i ovnen i cirka 30-40 minutter ved 200 grader. Servér med pasta, flutes og salat.

Indsendt af
d.
16.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.