Waldorfsalat - Opskrift på waldorfsalat

Ingredienser

Mayonnaisen smages til med salt og peber. Æbler og knoldselleri rives på råkostjern, hver for sig, og der tilsættes straks presset citron, ellers vander de ud i fløden senere hen og bliver gule. Opbevares hver for sig, til de skal tilsættes. Fløden piskes i en skål. Vindruer skæres i halve. Nødderne knuses let i en pose, som er lagt ind i et klæde.
Nu er vi klar til at blande salaten.
Først lidt flødeskum til mayonnaisen, tilsæt æbler og selleri, lidt mere flødeskum, og gentag, indtil du føler, det passer sammen. Når din skål er 3/4 fuld, tilsætter du vindruerne og nødderne, og smager til med sukker. Herefter glatter du, med bagsiden af en bred ske, overfladen pæn og jævn, og pynter overfladen med halve druer og hele valnødder.

Indsendt af
d.
16.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.