Grønt med kalkun

Den appetitlige ret med kalkun og masser af godt grønt tager ikke meget længere tid at lave end et smut til nærmeste fast-food restaurant. Og den er både frisk, sund og fedtfattig. Varier evt. grøntsagerne efter smag.

Ingredienser

Fedtfattig

Hak løget og snit squash, gulerødder, rød peber, blomkål og champignon i stave eller terninger. Steg dem på en pande i omkring 5 minutter ved høj temperatur. Kom en smule vand ved, hvis de begynder at klæbe til bunden.

Kom kalkunstrimlerne på en anden pande og steg dem til de er møre.

Miks kalkun og grønt. Krydr med soja, karry, ingefær, salt og peber efter smag.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.