Oksegryde - Opskrift på oksegryde

Til 4 personer

Oksekødet skæres i ensartede tern og vendes i hvedemelet.
Olien opvarmes i en gryde og kødet brunes heri. Tag derefter kødet op og læg det på en tallerken.
Hak løget og svits det i gryden. Pres hvidløg og kom det i gryden.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt tomatpuré. Snit bladselleri fint og kom det i gryden. Tilsæt de øvrige ingredienser.

Bring gryden i kog og lad det simre under låg i 1 time. Du kan evt. tilsætte mere væske hvis sovsen bliver for tyk. Smag retten til og servér (f.eks. med råstegte kartofler og tomatsalat).

Indsendt af
d.
28.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.