Nachos med kylling

Nachos, mexicansk inspireret og lavet med det hele: Sprøde tortillachips, saftige kyllingstykker, tomatsauce, der forhindrer at retten bliver tør, samt selvfølgelig revet ost, som giver den helt rigtige, gratinerede overflade. ¡Qué aproveche!

  • Nachos er velegnet som forret, men kan også sagtens benyttes som hovedret.

Til 2 personer

Steg kyllingefileterne i fedtstoffet på panden. Når de er gennemstegte, tages de af panden og skæres i mundrette stykker.

Læg et lag tortillachips i et ovnfast fad. Læg en tredjedel af kyllingestykkerne over. Hæld ligeledes en tredjedel af tomatsaucen over og drys med ca. en fjerdedel af osten. Fortsæt denne fremgangsmåde 2 gange. Ved det øverste lag skal du dog bruge al den resterende ost.

Varm i ovnen ved 180 grader til osten er smeltet og gylden.
Servér med guacamole og evt. andre former for dip.

Indsendt af
d.
03.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.