Nachos

De (nu) klassiske nachos blev først lavet omkring 1943 af Ignacio "Nacho" Anaya og kombinationen af sprøde chips, blød tomatsovs og dampende, smeltet ost har siden været vellidt af et bredt publikum bestående af børn som voksne.

  • Mexicanske nachos kan serveres som både forret og hovedret.

Til 2 personer

  • 1 ps tortillachips
  • 200 g revet ost
  • ca. 2 1/2 dl tomatsauce (kan fås i brikker à 500 gram, men du kan også selv blende 1 dåse flåede eller hakkede tomater)

Læg et lag chips i bunden af et ovnfast fad. Hæld 1/3 af tomatsaucen over og drys med ost. Fortsæt denne fremgangsmåde 2 gange mere. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader indtil osten er gylden.

Kan serveres med guacamole, creme fraiche, jalapenos og olivendip.

Indsendt af
d.
03.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.