Indisk linsesuppe

En suppe med gule linser, løg, ærter, bønner, hvidløg og meget mere. Server denne indiske suppe med naanbrød eller hvidløgsflute.

Ingredienser

Fedtfattig

Skyl linserne godt og læg dem til udblødning i vand i 10 minutter. Opvarm ghee/smør i en gryde. Tilsæt de hakkede løg, ingefær og hvidløg. Sautér i et par minutter.

Tilsæt grøn chili (uden kerner), ærter, bønner og gurkemeje. Sautér yderligere et par minutter.
Tilsæt nu de opblødte linser og 3-4 kopper vand afhængig af ønsket konsistens.

Bring linsesuppen i kog. Læg låg på gryden og lad det simre ved svag varme i et kvarters tid. Tag låget af og garnér med friske korianderblade.

Servér evt. denne indiske linsesuppe med hvidløgsflüte eller naanbrød.

Indsendt af
d.
05.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.