Kyllingelever med ris

Ingredienser

Smelt smørret i en gryde, og kom leveren i, når smørret er varmt. Leveren behøver ikke være tøet op. Tilsæt salt og peber, og læg låg på gryden. Når leveren brunes, røres godt rundt, og låget lægges på igen. Tilsæt 3-4 deciliter piskefløde efter cirka 10 minutter. Lad det snurre til saucen er rimelig tyk, men husk at røre rundt af og til. Mens kyllingeleveren steger, koges rismixet i cirka 3 minutter. Det kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Følg vejledningen på pakken. Kom en klat koldt smør ned i saucen, for at runde saucen af. Smager godt med pasta eller kartoffelmos til.

Indsendt af
d.
06.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.