Løgsuppe - Opskrift på løgsuppe

Løgsuppe med ristet brød er en oplagt og populær natmad. Nogle gratinerer suppen i ovnen i skålene.

Til 4 personer

Løgene pilles, halveres og skæres i skiver. Smøret smeltes i en gryde og løgene svitses heri ved svag varme. Pres hvidløg og tilsæt det sammen med salt, peber, timian, og hvedemel. Hæld derefter bouillonen i lidt af gangen.

Løgsuppen bringes i kog. Skru derefter ned for varmen og lad den koge i et kvarters tid. Hvidvinen tilsættes og løgsuppen smages til.
Brødet ristes. Løgsuppen fordeles i ovnfaste portionsskåle. Læg en skive brød i hver portionsskål og drys med revet ost.

Gratiner skålene med løgsuppe i ovnen i 5 minutter ved 250 grader.

Indsendt af
d.
10.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.