Opskrift på suppe

Dejlig suppe med blandt andet gulerødder, ærter og krydderurter. Indeholder også æggeblommer og fløde.

Til 4 personer

Gulerødderne skrælles og skæres i tern.
Smøret smeltes og gulerødderne svitses heri.
Rør melet sammen med lidt af mælken. Rør det i gryden og rør derefter resten af mælken i. Rør desuden vandet i og tilsæt bouillonterninger. Lad det simre under låg i 10 minutter.

Tilsæt ærter og krydderurter og lad suppen koge i yderligere 5 minutter.
Æggeblommer og fløde røres sammen og piskes i suppen. Suppen varmes igennem, men den skal ikke koge. Smag suppen til med salt, peber og lidt revet muskatnød.

Kan evt. serveres med knækbrød med ost.

Indsendt af
d.
10.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.