Roastbeef-gryde i Römertopf

Roastbeefgryde er fyldt med de allerlækreste ingredienser. Prøv den.

Til 4 personer

Denne ret laves i en lergryde.
Lad lergryden ligge i vand i et kvarters tid. Imens skrælles gulerødderne, forårsløgene skæres i 15 cm lange stykker og kødet skæres i tykke strimler.

Kødet lægges i lergryden, krydres med salt og peber og pensles med soya. Hæld en fjerdedel af rødvinen ved. Læg låg på og sæt lergryden ind i en forvarmet ovn på 200 grader i et kvarters tid.
Tilsæt derefter minimajs, gulerødder, chilisauce og bouillonterningen sammen med resten rødvinen og vandet.

Læg låg på igen og sæt i ovnen i yderligere en halv time. Lad forårsløgene stege med de sidste 10 minutter. Hvis du ønsker mere sky, kan du spæde lidt mere vand til.
Pyntes med persille inden servering.

Indsendt af
d.
11.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.