Hel kylling i ovn

Ingredienser

  • Groft kværnet peber
  • Tørrede røde chiliflager eller cayennepeber
  • Tilbehør: Ris eller kartofler, flutes og salat

Skyl kyllingen, og fjern indmadsposen eller indmad. Bland krydderierne i jomfru olivenolien, og pensl det på hele kyllingen. Læg kyllingen på bagepapir, i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i cirka 1 time ved 200 grader (varmluft).

Tilbehør:
Ris eller kartofler i tern, vendt i 2-3 spiseskefulde jomfru olivenolie med paprika, salt og peber, og stegt i ovn ved 200 grader (varmluft) i 25-30 minutter (sættes i ovnen når kyllingen har stegt i 30 minutter). Beregn 4-5 store kartofler per person. Salat efter eget valg og hvidløgsflutes.

Indsendt af
d.
14.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.