Rodfrugter - Suppe med rodfrugter

En god fedtfattig suppe med rodfrugter såsom porre og gulerødder. Herudover bruges også røget pølse f.eks. salami. Godt til en kold aften.

Til 2 personer

Fedtfattig

Løget hakkes og porren skæres i strimler. Selleri og gulerod skrælles og skæres i små tern. Smøret smeltes i en gryde, og løgene svitses heri. Selleri, gulerod og porre tilsættes og bouillonen hældes ved. Lad suppen med rodfrugter koge i et kvarters tid.

Den røgede pølse skæres i tern og tilsættes sammen med presset hvidløg. Suppen koger nu i yderligere et kvarter. Suppe smages til med salt og peber, og der drysses med hakket persille inden servering.

På en kold vinterdag er denne suppe med rodfrugter god at varme sig på.

Indsendt af
d.
17.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.