Grøntsagslasagne

Opskrift på grøntsagslasagne fyldt med dejlige ingredienser.

Til 6 personer

Løgene hakkes og tomaterne skæres i tern. Champignonerne skæres i skiver og hvis der bruges optøet spinat presses væden fra denne.

Olien opvarmes i en gryde og løgene svitses heri. Tomater, spinat og champignoner tilsættes og det hele koger i 10 minutter. De 2 hvidløgsfed presser i og der smages til med kørvel, basilikum, salt og peber.

Fløden piskes let og blandes med 5 dl af osten.
Halvdelen af lasagnepladerne lægges i bunden af et ovnfast fad. Fordel halvdelen af grøntsagssaucen henover og dæk med halvdelen fløden. Lav endnu et lag med lasagneplader, et med grøntsagssauce og et med fløde. Drys med revet ost og parmesanost på toppen.

Bag i ovnen ved 200 grader i 40 minutter eller til lasagnepladerne er møre.
Server med brød til.

Indsendt af
d.
18.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.