Braiseret fennikel

Til 4 personer

Flæk fenniklerne, skær stokken bort, og skær dem i kvarte stykker. Gem den grønne top til pynt. Brug en stor dyb pande med låg eller en fladbundet gryde. Brun fenniklerne godt på alle sider, i olie. Kom pinjekernerne i, og svits dem let gyldne. Halvdelen af bouillonen og vinen tilsættes, sammen med persillekviste og lidt kværnet peber.

Damp, under låg, til fenniklerne er godt møre, cirka 30-45 minutter. Spæd op med mere væske undervejs. Kom rosinerne i, indenfor de sidste 10 minutter. Tag fenniklerne op, og læg dem i et dybt fad. Pisk smørret i skyen, smag til, og hæld den over. Drys evt. med hakket persille.

Indsendt af
d.
18.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.