Pølsehorn - Opskrift på pølsehorn

Pølsehorn smager skønt med en klat ketchup til eller undvær det hvis du hellere vil det.

Til 5 personer

Fedtfattig

Margarinen smeltes i mælken, ved svag varme. Gæren udrøres i den smeltede margarine, margarinen må max. være 25 grader varm. Æg og sukker tilsættes. Melet kommes i, lidt efter lidt. Dejen æltes godt sammen og stilles til hævning i 30 minutter.

Efter hævning slås dejen ned, og deles i 2 stykker, som begge rulles ud i en cirkel og skæres ud i 8 dele. De 16 stykker pensles med ketchup og rulles fra den brede ende, sammen med en halv pølse. Pensles evt. med mælk. Pølsehornene efterhæver på en rist eller bageplade i 15 minutter, og bages ved 225 grader i en forvarmet ovn i 15 - 17 minutter.

Indsendt af
d.
20.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.