Lækker mazarinkage

Ingredienser

Mælk og fedtstof koges sammen i en gryde. Sukkeret tilsættes, og smeltes deri. Gryden tages af varmen, og æggene piskes i, et ad gangen. Mel, bagepulver og mandelessens tilsættes, og dejen røres godt sammen. Dejen fyldes i en springform eller bradepande, og sættes i en kold ovn. Tænd ovnen på 170 grader, og bag kagen i cirka 45 minutter. Kagen kan også laves i små kageforme. Efter kagen er kølet af, påsmøres smeltet chokolade. Til børn kan kagen pyntes med krymmel eller lignende. Velegnet til frysning.

Hvis, der ønskes en større portion, f.eks. i en almindelig bradepande, skal der bruges dobbeltportion, men så skal kagen kun have, cirka 30 minutter i ovnen ved 170 grader.

Indsendt af
d.
21.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.