Bananboller

Server bananbollerne med lidt syltetøj eller spis dem helt uden noget. Bananerne gør nemlig at bollerne ikke er spor tørre.

  • De lune bananboller smager også godt med peanutbutter.

Til 4 stk

Fedtfattig

Hæld kærnemælken i en skål og smuldr gæren deri. Tilsæt honning og salt.
Mos bananerne, rør dem sammen med A38, tykmælk eller ymer, og kom dem i dejen sammen med havregryn, branflakes, rosiner og grofthakkede valnødder.

Ælt hvedemel i, lidt ad gangen, indtil dejen er sammenhængende, men stadig en lille smule ”klistret”.
Stil dejen, tildækket, til hævning et lunt sted i 1 time.
Dyp en stor spiseske i vand, og brug den til at fordele dejen i klatter på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve, tildækket, et lunt sted i 30 minutter.
Bag bollerne ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Indsendt af
d.
21.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.