Amerikanske brownies

Amerikanske brownies med topping af kokosmel, hasselnødder, farin og smør.

Ingredienser

Topping

Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør over svag varme. Rør halvdelen af sukkeret i.

Pisk æggene luftigt sammen med resten af sukkeret og vaniljen - ca. 5 minutter med en håndmixer.

Sigt melet og tilsæt salt og hakkede valnøddekerner.

Vend chokoladen i æggemassen og vend melet i.

Bred dejen ud i formen (ca. 24x24 cm) beklædt med bagepapir.

Rør toppingingredienserne sammen og drys det over dejen.

Bag kagen midt i ovnen i 30-35 min ved 175º. Prøv med en tandstik, om den er gennembagt.

Stil formen til afkøling på en rist. Skær kagen i små firkanter ved servering.

TIP: Kan også bages uden topping!

Indsendt af
d.
21.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.