Kartoffelret

Med blandt andet kartofler og champignon kan du lave en dejligt nem ret.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skræl kartoflerne og skær dem i store tern. Varm panden. Brug gerne en wokpande. Steg kartoflerne ved god varme, under omrøring, i cirka 15 minutter. Rens champignonerne, og skær disse i stykker. Rist dem på en anden pande, og put dem så efterfølgende op i wok'en, sammen med kartoflerne.

Vask og skyl broccolien, del den i små buketter, og put dem i wok'en sammen med de andre grøntsager. Varmes cirka 5-8 minutter. Krydres med salt og peber.

Servér eksempelvis med kyllingefrikadeller.

Indsendt af
d.
23.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.