Torsk provencale

Provence er en provins i det sydøstlige Frankrig, kendt for smuk natur og god mad. Torsk provencale laves med en let krydret, syrlig og frisk tomatsovs, som tilføjer masser af saft og aroma til torskens unikke smag.

Til 4 personer

Fedtfattig

Fordel fileterne i et ildfast fad og krydr med salt og peber.

Skræl gulerødderne og pil løgene. Hak løg og gulerødder i fine stykker og kog dem til de er næsten gennemkogte.

Kom de hakkede tomater i en skål eller en gryde. Pres hvidløg og hak persille. Tilsæt det sammen med gulerødder, løg, tomatpuré, citron og herbes de provence. Bland godt og krydr med salt og peber efter smag.

Hæld sovsen udover torsken og kom fadet i ovnen ved 200 grader i omtrent 20 min.

Se også denne opskrift på torskefilet.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.