Stegt chili-salat

Til 4 personer

Fedtfattig

Skær aubergine og squash i tern, cirka 1x1 cm, skær champignon i kvarte, og hvis, der bruges friske cherrytomater, skæres de i halve. Skær peberfrugten i tynde skiver. Skær hvidløg fint ud (1x1 mm tern)

Varm olie, chili og hvidløg op til god middelvarme på en pande (bruges frisk ingefær, tilsættes den nu). Tilsæt aubergine, squash og champignon, og lad dette stege med et par minutter. Tilsæt peberfrugt, muskatnød, salt, peber og ingefær (hvis, der bruges tørret ingefær). Lad det hele simre i 5-10 minutter, der må gerne være bid i grøntsagerne.

Servér med ris eller pasta.

Indsendt af
d.
26.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.