Lakseruller med fyld

En dejlig japansk opskrift på lakseruller med ris, som bruges i blandt andet sushi.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skær et stykke af kødet cirka 10 cm langt. Læg derefter kødet på et fugtigt bord. Skær avokadoen i lange strimler. Læg dem på kødet, og rul det sammen (skal rulles på det korte led).
Nu skæres rejen over, skær evt. også noget af kødet af den, hvis det er nødvendigt. Læg den fint på rullen, og rullen er færdig. Gentag indtil du har så mange ruller som nødvendigt.
Kog ris. Når risene er kogte, formes de med hænderne til en bold.
Skær ris-bolden forsigtigt over, og læg et lille stykke avokado i.

Indsendt af
d.
27.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.