Mississippi-kylling

Til 4 personer

Fedtfattig

Snit forårsløg og chili fint. Svits nødderne på kropanden til de er gyldne og hæld dem i en skål. Kom olie på kropanden og svits 3/4 dele af både forårsløg og chili. Kom kyllingeinderfileterne i, og lad dem stege lidt. Opløs en bouillonterning i 1 deciliter kogende vand, og opløs dernæst 3 store skefulde honning i vandet. Hæld 1/4 deciliter sojasauce i, og hæld det hele i kropanden, og lad det småsimre i 10 minutter sammen med cashewnødderne. Når retten er færdig, pyntes den ved at strø resten af det finthakkede chili og forårsløg henover. Serveres sammen med basmatiris.

Indsendt af
d.
28.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.