Ciabatta (Italiensk brød)

Fordej

Dej

Rør fordejen sammen og lad den stå tildækket på køkkenbordet til næste dag. Rør vand, salt og olien i fordejen.
Tilsæt mel og ælt dejen på maskine eller med melede hænder ved at løfte op i dejen fra skålens bund, dejen bliver smidigere efterhånden. Lad dejen stå tildækket ca. 2 timer.

Tag den ud på et meldrysset bord og form den til et tøffel-formet (bred i enderne, tyndere på midten) brød på ca. 30*15 cm., brug evt. en dejskraber til at skubbe kanterne sammen på midten.
Efterhæv brødet tildækket i 45 min. Sigt mel over brødet og bag det 20-25 min. ved 225 gr. på nederste ovnrille.

Prøv også denne opskrift på italiensk brød

Indsendt af
d.
17.03.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.