Luftig chokoladekage med jordbærsovs

En chokoladekage med ingredienser der gør den ekstra lækker.

Til 4 personer

Jordbærsovs

Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft.
Rør æg og sukker sammen i en skål. Mel, kakao, vanillesukker, lidt hasselnødder og salt røres sammen for sig selv.
Derefter blandes det i æggemassen, sammen med smørret, og røres let sammen. Hæld dejen i en form, og strø resten af hasselnødderne over, og lade den bage ved 150-175 grader i cirka 30 minutter.

Jordbærsovs:
Blend alle ingredienserne godt sammen, og stil på køl i 2 timer.

Tilbehør:
Jordbærsovs og vanilleis eller appelsinsorbet samt mynteblad til pynt.

Indsendt af
d.
31.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.