Laks med kaviar
Til 4 personer
- 200 g røget laks
- 1 glas asparges (hele)
kaviarcreme
- 1/2 l creme fraiche
- 1 glas rød kaviar
- 2 bdt purløg
- ca. 1 spsk ravigottesauce (stor)
- 1 icebergsalat
pynt
- 1 ds asparges (skårede)
Fintsnittet icebergsalat kommes i bunden af et fad. Aspargesstykker drysses over. Rul 1 stykke laks rundt om 2 lange asparges og læg dem ovenpå salaten. Pyntes med dild, citron-, tomat- og agurkeskiver. Kun fantasien sætter grænser.
Cremefraiche røres sammen med Ravigottesauce, salt, peber og fint klippet purløg. Til sidst hældes kaviar i. Serveres med lune flutes til.
- Indsendt af
- d.
- 04.04.07.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Forretter