Mørbradgryde med cocktailpølser

Denne mørbradret med cocktailpølser og tomat smager rigtigt godt og er nem at tilberede.

Til 4 personer

tilbehør

Mørbraden afpudses, skæres i mindre stykker, og brunes let i lidt smør, i en gryde. Krydr mørbraden med salt og peber. Tilsæt tomatpuré og piskefløde. Lad det stå og småsimre i cirka en halv time, eller til kødet er mørt. Tilsæt derefter cocktailpølser og lad dem varme med. Tilsæt tilsidst ½ rød eller grøn peberfrugt, i tern, og varm den med (kan udelades). Servér med løse ris og flutes.

Savnede du bacon i mørbradgryden? Så prøv i stedet denne opskrift.

Indsendt af
d.
06.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.