Sommerkartofler

Sommerkartofler passer perfekt til stegt eller grillet kød.

Til 4 personer

Sommerdressing

Pynt

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Kog dem møre i letsaltet vand og lad dem derefter dryppe godt af.

Steg baconskiver sprøde og lad dem dryppe af på et par stykker køkkenrulle. Del dem i mindre stykker.
Tomaterne skæres i skiver.

Rør sennep, eddike, basilikum, salt, peber og olivenolie sammen til en dressing.

Anret kartoffelskiver, bacon og tomatskiver på en fad og hæld sommerdressingen over. Pynt med salatblade og frisk basilikum eller persille (læg evt. salatbladene som en bund under kartofler, tomater og bacon).

Sommerkartoflerne kan serveres til stegt eller grillet kød.

Indsendt af
d.
06.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.