Kartoffelgratin - Opskrift på kartoffelgratin

Kartoffelgratin er godt til blandt andet pølser og kødretter.

Til 4 personer

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde strimler. Løget skæres i skiver og blandes med kartoffelstrimlerne. Bland parmesanost og 4 dl. af den revne ost i. Tilsæt 1 teskefuld salt og ½ teskefuld peber.

Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad. Bland madlavningsfløde, muskatnød og ½ teskefuld salt og hæld det i fadet. Drys resten af den revne ost på.
Fordel smøret henover og gratiner i ovnen ved 200 grader i 45 minutter.
Drys med lidt hakket persille inden servering.

Kartoffelgratin kan serveres til kødretter, pølser eller bacon, eller som en selvstændig ret med kogte grøntsager til.

Indsendt af
d.
06.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.