Gratineret kartoffelmos

Gratineret kartoffelmos er et billigt og lækkert tilbehør til alle kødretter.

  • Her serveret med mørbrad i fad og revet gulerod.

Til 4 personer

Kartoflerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges i ca. 20 minutter eller til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne. Tilsæt mælk, æggeblommer, salt, peber og muskatnød. Pisk æggehviderne til skum og vend det i kartoffelmosen. Hæld kartoffelmosen i et ovnfast fad.
Bland smør, revet ost, parmesanost og basilikum/timian i en skål. Fordel det over kartoffelmosen. Gratiner øverst i ovnen ved 225 grader til osten er smeltet og har fået farve (ca. en halv times tid).

Kan serveres til alle kødretter.

Indsendt af
d.
07.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.