Kartoffelsalat med olie

En dejlig kartoffelsalat med olie og eddike efter smag.

Til 4 personer

Kartoflerne skubbes godt og koges med skræl. De må ikke koge for længe. Porren skæres i tynde skiver og æggene koges (hårdkogt). Peberfrugt, feta og det hårdkogte æg skæres i tern. Kartoflerne pilles og skæres i skiver.
Hak persillen. Olie, persille, sennep, vineddike, bouillon, salt og peber røres sammen. Kartoflerne blandes med porre, æg, feta og peberfrugt. Dressingen hældes over kartoffelsalaten og vendes forsigtigt rund.
Server til f.eks. grillede pølser, kylling eller frikadeller.

Indsendt af
d.
08.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.