Vegetar lasagne

En vegetarlasagne som beivser at vegetarmad kan være mindst lige så lækkert som retter der indeholder kød. Let at lave og smager skønt.

Til 3 personer

Fedtfattig

Løg hakkes og svitses i olie, i en gryde. Resten af ingredienserne (undtagen hytteosten) kommes i, og det hele koger i 20 minutter ved svag varme. Lad det køle lidt af og rør hytteosten i.

Hæld lidt af kødsovsen i et ildfast fad, og læg lasagneplader ovenpå. Fortsæt med dette, indtil du har fået et par lag, afslut med kødsovs.

Sæt fadet i ovnen, og varm i 30 minutter ved 200 grader. Det er godt at servere grøn salat til.

Indsendt af
d.
11.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.