Frugtsalat med vincreme

Denne frugtsalat har en vincreme med hvidvin.

Til 5 personer

Vincreme

Pil og skær appelsinerne i terninger. Skræl bananerne og skær i skiver. Halver vindruerne og udsten dem. Skær æblerne i små terninger.

Bland frugterne, dog ikke bananerne, som bør tilberedes og tilsættes i sidste øjeblik, til salaten. Pisk æggene med sukker, over vandbad, til let skum. Tilsæt citronsaft og hvidvin, og pisk, til det jævner. Cremen må ikke koge. Tag skålen af varmen og lad saucen afkøle. Den kan tilberedes et par timer i forvejen.

Kort før servering vendes den stiftpiskede fløde i saucen, der serveres til frugtsalaten.
Frugtblandingen kan varieres alt efter årstid og egne favoritter.

Indsendt af
d.
15.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.