Havtaske opskrift - Havtaske med limesauce

Ingredienser

  • 4 medaljoner af havtaske á 200 gram
  • salt
  • peber

Limesauce

Fedtfattig

Sauce:
Hæld lidt vand i en gryde. Tilsæt limesaft, citronsaft, og næsten alt estragonen. Gem lidt af estragonstilkene til pynt. Lad dette koge i et par timer. Jævn saucen med maizena.

Kog grøntsagerne, der skal dog være lidt bid i dem. Mandler, persille, eddike, salt og peber hældes i en blender. Blend, indtil det bliver tyk sovs, der skal bruges en del olie.

Grill eller steg havtasken, og krydr med salt og peber.

Pynt en tallerken med mandelpuréen, og hæld limesauce i midten. Læg de kogte grønsager i saucen, og havtasken ovenpå. Pynt med estragonstilke. Velbekomme.

Indsendt af
d.
16.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.