Chocolate chip cookies - Opskrift på chokolade cookies

Til 15 stk

Varm ovnen op til 180 grader. Kom smør og sukker i en stor skål, og rør det sammen, med en elpisker eller i en røremaskine. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og kom dem i smørblandingen. Pisk ægget og mælken i blandingen. Sigt melet og bagepulveret ned i en skål, og hæld æggeblandingen i. Hak chokoladen groft, og hæld den i dejen.
Sæt dejen i runde toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.

Brug teske, dejen er meget klistret. Sørg for, at der er 4-5 cm mellem hver cookie, så de ikke flyder sammen, når de bages. Tryk forsigtigt ovenpå hver cookie med en gaffel, og bag dem midt i ovnen, i cirka 14-15 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af på en rist. De skal stadig være bløde, når de kommer ud af ovnen, så bliver de hårde, når de er kolde, men stadig bløde i midten.

De kan gemmes i en lufttæt beholder i 8-10 dage.

Indsendt af
d.
21.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.