Nem rabarbertærte med smuldredej og havregryn

Så nemt er det at lave en virkelig god rabarbertærte med mildt syrlige rabarber, der får selskab af en fortræffelig smuldredej med havregryn og mandler.

  • Nybagt rabarbertærte.
  • Smuldredejen med havregryn i tærtefadet.
  • Helt tæt på den lækre crumble.
  • Her serveret med creme fraiche.

Til 6 personer

Smuldredej

Smør tærtefadet med lidt smør.

Rens rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1-2 cm. Kom dem i fadet og drys sukker og kanel over.

Smuldredejen

Bland smør, sukker, mel og havregryn sammen. Det er nok nemmest med fingrene.

Hak mandlerne groft og bland dem i dejen.

Smuldr dejen over rabarberne i fadet og bag tærten i ca. 30-35 minutter ved 200 grader.

Servér evt. rabarbertærten med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis.

Indsendt af
d.
22.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.