Rabarber - dessert med rabarber

Ingredienser

  • 75 g margarine eller smør
  • 4 til 6 rabarber (det samme som et halvt kilo)
  • 1 dl mandler (flager)
  • 1 tsk kanel (stødt)
  • 2 1/2 dl sukker
  • 1 1/2 dl mel (hvede)

Tilbehør

  • Is (vanille)
  • fløde (der laves til flødeskum)

Klargør rabarberne og lav dem til mindre stykker. Kom dem i et fad (ovenfast) og kom kanel over dem. Tag en skål og kom sukker, hvedemelet og fedtstoffet i den og rør lidt sammen, så godt du kan. Herefter tilsætter du mandelflagerne. Kom blandingen hen over rabarberne, og kom det så i ovnen i en halv time ved 200 grader. Server med tilbehøret.

Indsendt af
d.
23.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.