Fromage til dessert

En god dessertfromage som pyntes med hindbær og mynteblade. Skal stå i køleskabet cirka tre timer.

Til 4 personer

Tilbehør

Kom hindbærrene i en blender og blend. Kom husblasen i vand (koldt). Tag en skål og kom sukker og æggeblommer i og pisk med en el-pisker. Kom det sammen med de blendede hindbær. Kom husblasen i et vandbad, og lad det smelte. Kom piskefløden i en skål og pisk det. Når husblasen er kold, blandes det med flødeskummet. Bland de to blandinger sammen. Tag æggehviderne og pisk dem med en el-pisker og kom dem over i blandingen. Kom blandingen over i en fin skål, og kom den i køleskabet i ca. tre timer. Kom tilbehøret på, som du synes.

Indsendt af
d.
23.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.