Mangosorbet

Rigtigt lækker opskrift på mangosorbet i chokoladeforme. Så bliver det ikke bedre.

Ingredienser

Tag en gryde og kom sukker og vand i og lad det koge. Vask limen og riv den på et rivejern og kom saften over i en skål. Skær skrællen fra mangoen og lav den til mindre stykker.

Tag en blender og kom saften, mangostykkerne og skallen i og blend. Kom sukkervandet og mango blandingen sammen i en stor skål. Kom det i fryseren i to timer.

Kom hviden i en skål og pisk med en el-pisker og bland det sammen med mangoblandingen. Rør det rigtig godt sammen. Kom det i skålen igen og derefter i fryseren i tre timer.

Lav et vandbad og smelt olie og den mørke chokolade. Smør muffinsformene med denne chokolade (af flere gange). Når chokoladen er tør, kan du tage muffinsformene af.

Kom mangosorbet i chokoladeformene.

Indsendt af
d.
24.04.07.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.