Sommertærte

Dej

Tærtefyld

  • 1 dl vand
  • 400 g frosne jordbær eller 1 liter jordbær (friske)
  • 1,5 til 2 spiseskef. maizena
  • 0,5 til 0,75 deciliter sukker

Tilbehør

  • Is (vanille) eller fløde (flødeskum)

Sådan laver du dejen: Lav det valgte fedtstof til mindre stykker og bland det med sukker og hvedemel. Herefter kommer du vandet i og laver det til en dej. Kom den i en form og sæt den i ovnen i godt et kvarter ved 200 til 225 grader. Tag den ene halvdel af jordbærrene og kom dem i en gryde og mas dem. Tilsæt sukker, maizena og vand og varm det op, så det koger lidt. Herefter skal det blive koldt igen. Tag den anden halvdel af jordbærrene og kom dem i formen og kom blandingen over.

Indsendt af
d.
24.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.