Petit fours med chokolade

Ingredienser

  • 200 gram mandelmasse (reven)

Pynt

  • 1 spsk olie
  • 150 til 200 gram chokolade (mørk)
  • 1 spsk appelsinlikør
  • 75 til 100 gram chokolade (hvid)
  • 1/2 dl fløde (piskefløde)

Bland æg, skal fra appelsin, saft fra appelsin og reven mandelmasse. Smør en form og kom rasp i. Rul dejen ud og kom den i formen. Sæt formen i ovnen i et kvarter ved 200 grader. Når den er kold tager du en kniv og skærer små stykker ud. Lav et vandbad og smelt chokoladen (den mørke) og kom så olien i. Overtræk stykkerne i chokoladen og kom dem på et stykke bagepapir. Lav små klatter chokolade til stykkerne (som pynt). Tag en gryde og kom piskefløden og chokoladen (den hvide) op i. Herefter kommer du likøren i. Smelt den og kom det i en pose og pynt stykkerne. Kom hurtigt klatterne på. Kom dem i en dåse, når de er tørre og sæt dem i køleskabet.

Indsendt af
d.
24.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.