Crepe pandekager

Delikat og udførlig opskrift på crepe pandekager.

Til 5 personer

Pandekagefyld

Tilbehør

Sådan laver du pandekagerne: Tag en skål og kom halvdelen af mælken og hvedemelet i og pisk det. Så kommer du æg, salt, fløde, sukker og den anden halvdel af mælken i og pisker det sammen. Tag en pande og kom fedtstof på den. Kom lidt dej på og bag pandekagerne.

Sådan laver du fyldet: Tag en gryde og kom hvedemel, mælk og sukker i og pisk det sammen, mens du gør det skal det koge. Kom æggene i en skål og pisk og hæld det så i gryden og pisk igen. Fjern gryden fra blusset.

Kom vanilje, mandler og det valgte fedtstof i og kom passende af mandelolie i. Kom 2 spsk af fyldet på alle pandekagerne. Kom dem i et fad (ovnfast) og kom lidt flydende fedtstof over hver og gratiner i et kvarter ved 175 grader.

Kom pandekagerne på tallerkener og vedlæg tilbehøret.

Indsendt af
d.
24.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.