Opskrift på kalkunfilet

Til 4 personer

Klargør peberfrugten og skær den ud. Klargør løget og snit det. Snit champignoner. Tag kalkunfileterne og skær dem ud i tykke skiver. Gnid kød skiverne ind i peber og urtesalt.

Tag en pande og kom halvdelen af fedtstoffet på og herefter kødskiverne. Efter lidt tid kommes kødet op i et ovnfast fad. Kom det sidste af fedtstoffet op i panden og kom løg og champignoner på og lad dem stå lidt. Kom herefter peberfrugten på og lad den stå meget kort.

Kom nu portvin og fløde op i panden og lad det koge. Pisk maizenaen ud med vand og tilsæt det til sovsen. Brug nu det sidste peber og urtesalt til at smage til med. Kom sovsen ud over kød stykkerne og kom til sidst osten over. Kom det i ovnen i 15 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
26.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.