Opskrift på kyllingfilet

Ingredienser

Karry blanding

Tag en pande og kom halvdelen af fedtet på. Kom herefter champignonerne (i skiver) på og svits dem til de er gulige. Skær peberfrugten ud i strimler. Kom nu vand, hønsebouillon, peberfrugt og bønner op i panden og kom låg over og lad det stå i 5 minutter. Drys lidt salt og peber over. Tag så grøntsagerne op, men de skal holdes varme. Bland alle tingene til karry blandinngen. Tag kød stykkerne og gnub dem med salt og peber. Kom nu den anden halvdel af fedtstoffet på panden og steg kødet på alle sider. Kom så låg på og lad det stå i 10 minutter. Skær kødet i fine skykker og kom dem på et fad sammen med grøntsagerne. Kom tilsidst karry blandigen over.

Indsendt af
d.
26.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.