Hummer - Opskrift på hummer

Ingredienser

  • 1 spsk margarine eller smør
  • 1 dl ost (reven)
  • 2 hummere (kogte)
  • 1 spsieskef. cognac eller sherry

Sovs

Skær hummerne over. Kom dem på et fad med ryggen opad. Tag en god kniv og skær ind bag øjnene og skær ned mellem skjold og hale. Tag tarme og mavesæk og fjern det. Fjern alt kødet fra halen, kløerne og kroppen og snit kødet i mindre stykker. Tag en pande og kom fedtstoffet på, kom lidt mel i af gangen og rør godt. Kom herefter fiskebouillon og fløde i. Det skal koge i nogle minutter. Kom så salt, peber, sennep og pisk æggeblommen op i. Tag en gryde og kom fedtstoffet op i, kom herefter cognac i. Tilsæt kødstykkerne i meget kort tid. Tag hummerskallerne og kom dem i et ovnfast fad. Kom sovsen op i sammen med kødstykkerne. Kom tilsidst osten over og put det i ovnen i 5 til 10 minutter ved 250 til 275 grader.

Indsendt af
d.
26.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.