Dessert med figner - Opskrift på dessert med figner

Fyld

Dej

Sådan laver du fyldet: Tag fignerne op og lav dem til mindre stykker. Tag en gryde og kom to deciliter sukkerlage, to trejededele af kokosmelet, sukker, figner, det valgte fedtstof og rosinerne op i og rør det rundt. Bring det i kog og lad det stå sådan, indtil det er blevet lidt fast. Sådan laver du dejen: Smør en bradepande. Tag en skål og kom sukker og det valgte fedtstof op i og pisk det med en elpisker. Kom den ene blomme i og pisk og så herefter den anden og pisk. Tag appelsinen og riv skallen af og kom op i skålen sammen med vanillesukkeret. Kom hvedemelet op i og rør det roligt sammen. Kom dejen op i den smurte pande og kom den i ovnen i et kvarter ved 175 grader. Tag den så ud og kom fyldet op oven på og sæt den så igen i ovnen i ti minutter. Tag den ud og fordel det sidste af kokosmelet ud over og lad den blive kold.

Indsendt af
d.
26.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.